Поради доцнењето на пасошите се откажуваат туристички аранжмани

Десeтици откажани аранжмани, пропаднати авио билети и платено сместување во странство. Промената на патните исправи доведе до откажување голем број закажани туристички и деловни патувања. Голем број граѓани кои уште...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани