Градоначалникот Пецаков со поддршка на кампањата „Ги запознаваме ретките болести“

Во рамки на кампањата „Ги запознаваме ретките болести“, градоначалникот Кирил Пецаков денеска оствари средба со Гордана Лолеска, претседателка на здружението „Ретко е да си редок“. На средбата беше истакнато дека...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани