Струга одбележа 80 години од смртта на Кузман Јосифоски-Питу

На 25 февруари 2024 година во Струга, ОО на СБМ, пред поголем број граѓани на Струга, ја одбележаа 80 годишнината од смртта на Кузман Јосифоски-Питу. Делегацијата предводена од претседателот на...

Казнети 18 пијани возачи

Казнети 18 пијани возачи на пдрачјето на СВР Охрид. -На 24/25.02.2024 година од 22 до 04 часот, на подрачјето на СВР Охрид преземени се засилени сообраќајни контроли. Притоа, полициските службеници...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани