Започнува изборната кампања за претседателските избори

На полноќ започна изборната кампања за претседателските избори закажани за 24 април. Кампањата ќе трае до полноќ на 22 април. На првиот ден од кампањата некои од кандидтите најавија промовирање...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани