Доктор Шокаровски: Моето разрешување е незаконско, смртноста на кардиохирургија се намалува

Доктор Шокаровски запраша која е потребата на министерот во заминување да направи вакво тектонско нарушување на една успешна приказна и на кому тоа му одговара? Моето разрешување е незаконско, бидејќи...

ВИДЕО репортажа: После еден век фрескоживописана црквата Свети Јован Владимир во струшко Подгорци

После еден век од изградбата,  фрескоживописан  манастирот  Свети Јован Владимир во струшко  Подгорци. Тоа е единствениот храм во земјава  посветен на овој значаен светител.  Црквата е изградена  во 1925 година,...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани