Бесплатна квантна анализа на цело тело во аптеки Виа фарм

БЕСПЛАТНА КВАНТНА АНАЛИЗА НА ЦЕЛОТО ТЕЛО и изработка на комплетен минерално-витамински статус. Во организација на познатите аптеки Виа Фарм се нуди бесплатна анализа за сите заинтересирани граѓани.

Квантните анализи нудат ефикасно и едноставно испитување на целото тело.
Секогаш во служба на вашето здравје, креираме можности преку кои ќе влијаеме позитивно на истото.

Проверете ги датумите и одберете ја најблиската Виа Фарм Аптека до вас – каде ќе можете да направите бесплатна анализа и да добиете стручен совет , како и препорака за суплементи.
* Анализите ќе се прават од 𝟏𝟎:𝟎𝟎 до 𝟏𝟔:𝟎𝟎 часот
—————————————–
18.03.24 -19.03.24 ВИА ФАРМ 13, Охрид
Ул. “АСНОМ” бр. 1-5/4 Охрид
“Писта охридати”
—————————————–
20.02.24 – 21.03.24 ВИА ФАРМ 2, Охрид
Ул. Марко Нестороски бр.147 Охрид
“Кај Стоматолошки центар Др.Баткоски”
—————————————–
22.03.24 – ВИА ФАРМ 9, Охрид
Ул. “Живко Чинго” бр. 74 Охрид – С. Велгошти
—————————————-
25.03.24 – 26.03.24 ВИА ФАРМ 12, Охрид
Бул. “Туристичка” бр. 101 Охрид
“Пентекс”
—————————————–
27.03.24 – 28.03.24 ВИА ФАРМ 11, Струга
Ул. “Елпида Караманди” бр. 2 Струга
“До селска автобуска станица”
—————————————–
29.03.24 ВИА ФАРМ 14, Струга
Ул. “Маркс Енгелсова” бр. 11Б 1/1, Струга
“во близина на х.Дрим и х.Империјал”

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани