Бесплатна квантна анализа на цело тело во аптеки Виа фарм

БЕСПЛАТНА КВАНТНА АНАЛИЗА НА ЦЕЛОТО ТЕЛО и изработка на комплетен минерално-витамински статус. Во организација на познатите аптеки Виа Фарм се нуди бесплатна анализа за сите заинтересирани граѓани. Квантните анализи нудат...

Партиски препукувања за јавна набавка во ЈП Охридски Комуналец

СДСМ со низа обвинувања за пречекорување на службени овластувања. Од таму на денешната прес конференција обвинија за  „злоупотреба на службената положба и овластување“ при јавна набавка во ЈП Охридски Комуналец....

Невладините, Охридски Комуналец и учениците ги „светнаа“ плажите

Здружено, активистите од   Енхелеус Лихнид и Ј.П. ,,Охридски Комуналец" - Охрид, продолжуви   втората од четирите планирани акции за чистење на охридските  плажи, во акцијата се вклучија и учениците  од ЛМО...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани