Охридското момче Ристе – победник на Гранд

Во спектакуларното финале на 11-тата сезона на најпопуларното телевизиско шоу „Ѕвездите на Гранд“ апсолутен победник со 76.226 гласови од публиката, односно вкупно 278.221 гласови е охриѓанецот Ристе Ристески. (more…)
Social profiles