Доделен училишен прибор за првачињата во Дебарца

Денес во просториите Општина Дебрца Градоначалникот Игор Трајкоски имаше средба со најмладите првачиња во Општина Дебрца.

 

Како и претходните години така и оваа година благодарение на г-дин Драган Капинков од фондацијата ,,Капинков,, на првачињата во Општина Дебрца им беа доделени чанти и училишен прибор.
Воедно Градоналникот Игор Трајкоски им посака успешна учебна година и успешен образовен процес.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани