Дожд и пониски температури

Утре и задутре се очекува температурен шок.

Промена на времето со голем пад на температурите. Облачно дождливо време со максимална темература до 23 степени. Повторно стабилизирање на времето се очекува од четврток. Топло, сончево и стабилно време со температури до 28 степени. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани