ФОТО: 40 години Атлетски клуб Охрид

Атлетскиот клуб „Охрид“ денес достоинствено одбележа  40-годишнината од основањето. 

 

По тој повод  беа доделени плакети на заслужни граѓани и здруженија. Плакети им беа доделени и на Атлетската федерација на Македонија, постхумно на проф. Влатко Димитров, на ветеранот Ристо Трајкоски и на актуелниот претседател на клубот Пецо Неданов.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани