Првооделенците од „Прличев“дел од детската организација

Традиционално првоодделенците од ОУ„ Григор Прличев“ –Охрид и оваа учебна година станаа членови на Детската организација, додека останатите ученици се вклучени во активностите по повод ДЕТСКАТА НЕДЕЛА. (more…)
Social profiles