Донација чешми за охридската градинка

Охридската градинка доби донација чешми од Лајонс клубот Охрид.

 

-Дечињата и вработените во ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ – Охрид изразуваат огромна благодарност до Лајонс клуб – Охрид и ординација Д-р Сашо Стоев за континуираната поддршка за едукација и преглед на очите, едукација и преглед на забите и најновата подршка за подобрување на условите во градинката со донација на чешми во објектот „Развигорче“, информираат од ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ – Охрид. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани