ФОТО: Градежни зафати на повеќе градски улици

Градежната механизација на општина Охрид демновиве во офанзива.

Се работи на реконструлција и крпење на дупките на повеќе градски улици. Овие фотографии се од утрово на улицата „Галичица“. Надлежните информираат дека  ќе продолжат и во другите соседни улици во населбата Билјанини извори. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани