ФОТО: Одбележан Денот на таткото во Охрид

Во организација на ЖЦ „Бисера“ во Охрид беше одбележан Денот на таткото.

По тој повод беше распишан конкурс а се делеа и награди за најдобрите ученици. Денот на таткото беше пригодно добележан во ОУ „Христо Узунов“ во Охрид. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани