ФОТО: Охрид на “нозе“, незаборавна ноќ со Хардвел

И втората  фестивалска вечер на „Ohrid calling“ луда забава.  Илјаднитата публика на нозе,  се забавуваше  до раните утрински часовина СРЦ. 

Светски познатиот ди џеј приреди вистинско шоу. Овие денови по традиција Охрид е центар на светски музички збиднувања.  Велерва пауза, забавата забавата продолжува утре  на спортскиот центар „Билјанини извори“. Следува концертот   на легендарната група “Бјело Дугме“. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани