ФОТО: Опасна бандера на булевар „Туристичка“

Бандера  пред паѓање сее страв на булевар „Туристичка“ во Охрид.

 

Електичниот столб е во близина на бензиската „Окта“ на влезот на Охрид. Столбот  скршен и стои во накривена положба, наликува како секој момент да може да падне и да нанесе огромна штета. Бандерата е опасност и за возачите и за секојдневните минувачи.

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани