ФОТО: Првомајски Охрид преполн со туристи

Традиционално Охрид денес преполн со туристи. најбројни се гостите од земјава и соседните држави. Голем број групи од Србија Словенија, Турција, Полска  уживаат во убавото време на брегот на Охридското Езеро.

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани