ФОТО; Се судрија две возила кај Рача

Пред 15 минути на патот Охрид Свети Наум, во близина на населбата Рача се судрија две возила. 

 

До судирот дојде кога едно возило се вклучувало на главниот пат. За среќа нема повредени, причинета е само материјална штета. Во летните гужви, сообраќајот е повеќератно зголемен и треба поголемо внимание особено на патот кој води кон охридските плажи. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани