Извлечен давеник кај Палас

Пред половина час на плажата пред хотелот Палас е извлечен давеник.

Во моментов екипите на брзата помош се борат за реанимација на удавеното машко лице. Неговото тело било забележано како плута од страна на капачи кои веднаш повикале помош. Според последните информации на Охриднет извчеченото лице е реанимирано и надвор од животна опасност. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани