ФОТО: Силен пожар кај Рамне

Силен пожар помеѓу Велестово и Рамне. Според првичните информации гори нискостеблеста шума. 

 

Пожарната е на лице место се обидува да го стави под контрола. 

Пожарот се гледа од градот. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани