И Ѓоковиќ ќе се „кити“ со охридски бисер од Филеви

Светски познатиот тенисер  Новак Џокович,стана дел од историјата и традицијата на семејството Филеви.

Според фотографијата на Михајло Филев тенисерот набави бисерни манжетни и бразлета. 
-Специјално и уникатно,изработени подароци изработени од Охридски Бисер за спомен и пријателство од семејство Филеви- Since T.M.1928 и Македонскиот народ.
Многу здравје и успеси му пожелуваме во животот, велат Филеви најпознатите изработувачи на оригинални охридски бисери. 

Social profiles