Изложба: “Живи фосили и ендемити од Охридското Езеро”

НУ Центар за култура “Григор Прличев”- Охрид во соработка со Природонаучен музеј на Македонија – Скопје организира тематска изложба “Живи фосили и ендемити од Охридското Езеро”.

 

Изложбата ќе се одржи денес –  среда 20.09.2017 година во 12.00 часот во Изложбениот салон на Центарот за култура.

Изложбата ќе е поставена до 06.10.2017 година, Влезот е слободен

Social profiles