Комуналец започна со интензивно миење на улиците во Охрид

Комуналец започна со интензивно миење на улиците во Охрид. 

 

-„П Охридски Комуналец синоќа беше на терен. Со цистерната се чистеа улиците низ градот со цел обезбедување на чисти, проодни и пред се, безбедни улици за одвивање на сообраќајот и непречено движење на пешаците“, информираат од јавното претпријатие.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани