Нов сообраќајен режим на ул. „Македонски просветители“

Oд утре  15.03.2024 година (петок) стапува на сила нов режим на сообраќај на улица „Македонски Просветители“ со кој истата станува еднонасочна на потегот од крстосницата со улица „Димитар Влахов“ до крстосницата со улица „Партизанска“.

Се молат учесниците во сообраќајот да се придржуваат на новопоставената сooбраќајна сигнализација.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани