Нови корпи низ охридската чаршија

Деновиве екипите на ”Ј.П. Охридски Комуналец ” започнаа со замена на старите и дотраени корпи за ситен отпад со нови.

Беа заменети 10 корпи во паркот кај градското пристаниште а во наредните денови ќе се врши замена на корпите за ситен отпад и на останатите места.

    

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани