Охрид ја добива најголемата игротека во регионот

Во Охрид се отвора најголемата игротека во регионот.

Свеченото отворање на најголемата игротека во западна Македонија, игротеката Вања, која е лоцирана во рамките на Трговскиот Центар “KAM Village” ул. 7ми Ноември бр. 179 ( поранешен комплекс на Отекс)  ќе биде на 20ти Септември 2017 година со почеток во 17:00 часот.

 

Трговскиот центар“KAM Village” е една од најголемите инвестиции на македонската компанијата КАМ, кој располага со 12.000 м2 во кој се сместени продавници со дизајн на современите европски трговски центри, хотел кој ќе располага со услуги согласно најновите стандарди и ресторани кој ќе нудат висока професионална услуга. Целиот комплекс стратешки е лоциран да ги спојува градовите во Западна Македонија. Шарена градба на трговскиот центар е инспириран од локалниот стил и ќе се стреми да ги привлече купувачите во пријатна и релаксирачка атмосфера да го поминат дел од своето време. Самиот комплекс поседува бесплатен паркинг простор.

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани