Охриѓанец прв човек на македонската царина

Охриѓанец ќе раководи со македонската царина.

Гоко Танасоски од Охрид ќе биде директор на Царинската управа, за оваа одлука Заев веќе го информирал членството на партијата вчера во Охрид. 

Танасоски е долгогодишен челн на СДСМ, тој е член и на Извршниот одбор на партијата а го водеше и  изборниот штаб на последните избори. Се очекува одлуката деновиве да биде официјализирана. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани