Охриѓани играа баскет со локалната

Синоќа  на повеќенаменското игралиште кај Економското училиште  се одржа настанот „Играј баскет со локалната“.

Општинската администрација играше со  охриѓани.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани