Охриѓани на референдум за бегалските кампови

Советот на Општина Охрид на вчерашната седница по сопствена иницијатива донесе одлука за распишување на референдум на локално ниво заради изјаснување на граѓаните околу овозможување услови за населување и интеграција на мигранти на територијата на Општина Охрид.

 

Одлуката тука

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани