Ова се кандидатите за советници на СДСМ за Охрид

Ова е кандидатската листа на советници на СДСМ Охрид.

 

Кандидат за градоначалник:
проф. д-р Јован Стојаноски, универзитетски професор, Македонец, СДСМ;

Кандидати за советници:
1. др. Константин Георгиески – лекар специјалист по интерна медицина, Македонец, СДСМ, носител на листа;
2. Живка Ангелоска – дипл. правник, Македонка, СДСМ;
3. Мишел Силјаноски – м-р по граѓанско право, Македонец, СДСМ;
4. Сашо Ставрески — проф. по физичка култура и спорт, Македонец, СДСМ;
5. Елеонора Куноска – дипл. економ., Македонка, СДСМ;
6. Бесим Демиров – студент, Еѓипќанин, Коалиција (Здружение на Еѓипќани);
7. Џенгиз Реџеп – туристичко-угостителски економ., Турчин, Граѓанска коалиција;
8. Марија Попоска — проф. по математика и информатика, Македонка, Граѓанска коалиција;
9. Филип Јовановски – политиколог, Македонец, Коалиција (ВМРО-НП);
10. Рената Арнаудова – проф. по социологија, Македонка, Коалиција (ЛДП);
11. Ристе Булоски – дипл. економ., Македонец, СДСМ;
12. Ристе Николески – проф. по историја, Македонец, Граѓанска коалиција;
13. Лидија Неданоска – дипл. менаџер по туризам, Македонка, СДСМ;
14. Ѓоко Стефаноски – м-р по правни науки, Македонец, СДСМ;
15. Атиџе Шемшедини — дипл. воспитувачка, Албанка, Граѓанска коалиција;
16. Насер Ибраим – студент апсолвент, Еѓипќанин, Коалиција (Здружение на Еѓипќани);
17. Васко Иваноски – дипл. географ, Македонец, Коалиција (ДОМ);
18. Марија Миленковиќ – м-р по малолетничка деликвенција, Македонка, СДСМ;
19. Владимир Петрески — дипл. забен техничар и протетичар, Македонец, СДСМ;
20. Јованка Куциноска – дипл. педагог, Македонка, СДСМ;
21. Кире Нически – електротехничар, Македонец, СДСМ;
22. Наташа Грозданоска – м-р по криминалистика, Македонка, СДСМ;
23. Николина Божиноска – дипл. менаџер по туризам, Македонка, СДСМ.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани