Оздравува момчето што се повреди при скок во вода

Момчето што пред неколку денови се здоби со тешки повреди на вратот и р бетот , при скок во вода на плажата „Парк“ се опоравува.

Охриднет дознава дека после  лекарската интевенција 16 годишното момче од Охрид деновиве заминува од „Систина“. 

-Најголема радост е тоа што и покрај тешките повреди на главата и р,бетот младото момче нема да има никакви последици, информираат пријатели на повреденото момче. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани