Портокалова фаза, реорганизирање на работното време

Почнувајќи од денеска и во текот на викендов територијата на целата држава ќе биде зафатена со високи температури од портокалова фаза, информираше Министерството за здравство согласно најавата на метео-алармот од...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани