Забавата продолжува, вечерва Бело Дугме

Во рамките на фестивалот „Ohrid calling“, вечерва концерт на легендарните Бело Дугме. 

 

После историскиот и распродаден коцерт на BIJELO DUGME во Скопје пред повеќе од 10.000 посетители, Горан Бреговиќ, Младен Војичиќ- Тифа и Ален Исламовиќ, повторно се враќаат во Македонија, овој пат на голем open air концерт во Охрид, на 04-ти август (петок) на стадионот „Билјанини извори“. Ова е прв open air концерт на најголемиот и најуспешен балкански музички бенд и бренд на сите времиња, после навистина долго време, информираат организатоите. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани