Почина судијата Зумбуле Даути од Охрид

Денеска  по кратко и тешко боледување почина Зумбуле Даути на возраст од 58 години, судија при Основниот суд Охрид.

Функцијата ја извршуваше од 07.07.2009 година како судија во Прекршочниот оддел.

По повод смртта на судијата Зумбуле Даути ќе се одржи Комеморативна седница на ден 22.10.2018 година(понеделник) во 11.00 часот во просториите на Основниот суд Охрид , судница 11.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани