Почна продажбата на билети за Првото квалификациско коло на ЕХФ купот

Започна продажбата на карти за натпреварот од Првото квалификациско коло на ЕХФ Купот за Мажи, помеѓу РК ОХРИД 2013 и РК Крас/Волендам од Холандија, кое ќе се одигра на 02.09.0217 и 03.09.2017, и двата натпревари закажани да се одиграат во Охрид во СРЦ „Билјанини Извори“ во 19:00ч.

 

Билети за двата натпревари, при што цената на еден натпревар е 100 ден, а блок влезница изнесува 150 ден се продаваат на плоштадот кај Стариот Чинар се  до 31.08.2017. Потоа билетите ќе се продаваат на билетарата на СРЦ Билјанини Извори и тоа за еден натпревар 150 ден, а блок влезница 200 ден.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани