Полицаец навредувал охриѓанец, поднесена преставка до МВР

Полициски службеник ги пречекорил службените овластувања. Со закани и навреди, без причина заплашувал охриѓанец.

За несоодветното однесување на полицаецот поднесена е преставка до Министерството за внатрешни работи, од каде се очекува соодветна реакција. 

Охриднет ви ја пренесува преставката до СВР Охрид  во целост:

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани