Бесплатен курс по грчки и германски во Каменско

Црквата „Успение на Пресвета Богородица“ – Каменско, во рамките на своите парохиски активности организира бесплатни курсеви по грчки и германски јазик.

Предавањата по грчки и германски јазик ќе започнат од септември.

05.септември 2017 година – Грчки јазик од 18.00часот
07.септември 2017 година – Германски јазик од 18.00часот

Сите заинтересирани можат да се пријават во просториите на црквата, или на тел.046267832.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани