Привршува изградбата на бензиската пумпа во Вевчану

Привршува изградбата на бензиската пумпа во општина Вевчани.

ГРадежните работи стигнаа до последната фаза. Станува збор за  една од најголемите приватни инвестиции кои се случиле во општина Вевчани, изградба на бензинската станица на А.Д. МАКПЕТРОЛ, која ќе е од огромно значење за целиот регион. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани