Привршува конкурсот на Фибула за вработување

Уште неколку дена остануваат до затворањето на конкурсот за вработување што пред извесно време го објави реномираната туристичка агенција Фибула.

Од агенцијата информираат дека заинтересираните своите апликации можат да ги поднесуваат уште во наредните 5 дена по што Фибула ќе ги избере најдобрите апликанти. Од Фибула потсетуваат дека на огласот се пријавени приличен број заинтересирани, но и дека остануваат уште неколку дена за другите заинтересирани.
Во продолжение еве каков профил бара Фибулa:
туристички работник – водич, пратители

Услови:

– Високо образование

– Одлично познавање на англиски јазик

– Лиценца за водич или пратител

 

Предност имаат кандидатите со :

– Работно искуство

– Познавање на повеќе светски јазици

 

 

СИТЕ ЦВ-а да се праќаат на :

fibulaohrid@t-home.mk

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани