Привршува реконструкцијата на превојот Стража

Со полна пареа деновие се работи на реконструкција на патот на превојот Стража.

Обновувањето на мостовите и асфалтот се во завршна фаза. На четири места се уште има семафори и краток застој во сообраќајот. Овој патен правец беше во загрижувачка состојба. 

 

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани