Проценката на штети од земјотресот во петок пред советниците

Градските советници во петок ќе го разгелдаат Елаборатот за проценка на штети од земјотрес настанати на подрачјето на општина Охрид на ден 03.07.2017 година.

 

На седницата предвидени се 41 предлог одлука. Мегу нив е и  формирање паралелки со помалку од 24 ученици во основните училишта во општина Охрид, како и  формирање паралелки со помалку од 25 ученици во средните училишта. Советниците ќе ги разгледаат и рпограмите за ексурзииза 2017/2018 година. 

Целиот дневен ред ТУКА

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани