Се расчистуваат каналите за наводнување во Вевчани

Континуирано работиме на расчистување на постоечките канали за наводнување, како и изградба (бетонирање) на нови канали за наводнување.
Воедно ги замолувам граѓаните да бидат стрпливи бидејќи има многу барања за ваквата активност. Работиме согласно финансиските можности на општината, а ветувам и верувам дека ќе одговориме на сите барања, информираат од општина Вевчани.
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани