Се врши рехабилитација на патот кон „Свети Еразмо“

Деновиве започнаа и асфалтни активности на патниот правец кон специјалната болница за ортопедија и трауматологија Свети Еразмо во Охрид. 

 

Се асфалтира  и кракот кој води кон Булевар „Туристичка“. Овој патен правец беше во загрижувачка состојба. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани