Стотици насмеани детски лица на манифестацијата „За посреќно детство“

Стотици насмеани деца денес на градскиот плоштад во Охрид.

На традиционалната хуманитарна акција „За посреќно детство“ многу забава и  безброј награди од Стоматолошки центар „Др Баткоски“ и „Виа Фарм“. 

Децата спортуваа, се тркаа, се натпреваруваа но и играа и пееја на градскиот плоштад. 

Акцијата е традиционална во организција на Црвен крст Охрид во партнерство со стоматолошки ценѕтар Доктор Баткоски. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани