Свечен дочек и на првачињата во „Григор Прличев“

Денес е свечен ден за првачињата . ОУ „Григор Прличев“ со пригодна програма ги дочека „најголемите“ ученици во училишните клупи и училишната спортска сала каде беше подготвена свечена приредба.

Првиот училишен ден несомнено е најважен во низата, првиот впечаток засекогаш останува како драг спомен за секој ученик. Им пожелуваме успех и среќно детство.

 

Social profiles