Партијата на обединети пензионери отвора канцеларија во Охрид

Партијата на обединети пензионери и граѓани на Македонија (ПОПГМ), во среда, 6. септември, во 19, оо часот, организира свеченост по повод официјалното отворање на Канцеларијата на Општинската организација во Охрид....

Свечен дочек и на првачињата во „Григор Прличев“

Денес е свечен ден за првачињата . ОУ „Григор Прличев“ со пригодна програма ги дочека „најголемите“ ученици во училишните клупи и училишната спортска сала каде беше подготвена свечена приредба. (more…)
Social profiles