Топло добредојде за првачињата во Пештани

Со топло добредојде за првачињата и во основното училиште денес запона новата учебна година. 

 Првачињата ги поздравија директорот на училиштето, наставниците и нивните соученици.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани