Tatse Ohrid незаборавно есенско доживување

Со дегустација на специјалитети од риба и морски плодови вчера попладне заврши првото издание на Taste Ohrid.

 

Шеф Дејан Карапеев  од   производите  на Метро подготви необични морски и рибини спцецијалитети во паркот на градскиот кеј.

Сите љубители на рибата и морската храна имаа можност  да ја купат книгата за готвење “Од длабочините на морето” на шеф Dejan Karapeev. 

Првиот фестивал  Taste Ohrid поддржан од локалната самоуправа беше вистинско есенско доживување во Охрид. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани