Тони отпад исчистени од плажата „Корали“

Шест трактори градежен шут, вчера беа извадени од Охидското езеро на плажата „Корали“ во Лагадин.

Поранешниот концесионер  Илија Џепароски, вели не е важно дали ќе работат плажите , најважно е да ги одржуваме чисти.

-„Ги охрабрувам сите граѓани, поранешни концесионери да ги уредат плажите. Да го уредиме брегот на езерото. Во оваа акција мене ме поддржаа и жителите од населбата Лагадин“, вели Илија Џепароски  во зијава за Охриднет.ком. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани